Locatie zoeker

Home / Bloxs / Locatie zoeker

Locatie zoeker

In Bloxs

U wil weten waar uw medewerkers, klanten, locaties, afzetmarkten etc zich bevinden? Niets is eenvoudiger dan het aansluiten van de locatiezoeker op uw informatie bronnen. Actuele data die visueel weergegeven wordt op Google Maps, Bing of Yahoo kaarten. Beschikbaar voor iedereen (klanten via de website, medewerkers via intranet, controllers via het controller portaal), of alleen voor de personen waar u het voor nodig acht. U bepaalt welke informatie u distribueert in welke vorm.

Er zijn talloze applicaties beschikbaar waarbij u online zogenaamde “Maps Mashups” kunt maken. Helaas werken deze applicaties meestal niet voor uw interne organisatie. Bedenkt u zich alleen al welke informatie u graag intern gebruikt per locatie of vestiging. Bijvoorbeeld welke werknemers zijn beschikbaar, welke producten biedt u aan tegen welke prijzen, eventueel aangevuld met omzet en concurrentie analyses. Kortom data die u in huis heeft visueel weergegeven in een omgeving die uw medewerkers afhankelijk van hun autorisatie rol kunnen gebruiken. Het gaat daarmee zelfs zo ver dat het mogelijk is om voor anonieme gebruikers (website bezoekers bijvoorbeeld) op een veilige manier een minimale set aan gegevens te tonen met hun eigen belangrijke proces ondersteuning.

De combinatie van de locatie zoeker module met de locatie beheer module is de meest krachtige manier om uw organisatie in kaart te krijgen en te houden. Naadloze integratie met uw systemen, processen, websites, klanten en medewerkers. Alles beheerd vanuit één omgeving met grip op alle afhankelijke processen door uw business rules en workflow ondersteuning.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten